Musik og film

Tune Ind er bygget op om musik af flere grunde. Musik er en del af vores liv og hverdag, og lige som vi tuner ind på musikken, kan vi tune ind på hinanden og finde ud af, om vi vil det samme.

Sangen Tæt På er skrevet og indspillet af Emil Kruse og Louis Samson.
Her er musikvideoen til sangen. For at se den, skal du have givet tilladelse til cookies.
Du kan ændre dit samtykke til cookies her

Det er en enormt vigtig sag, som jeg er glad for at blive valgt til at tale om. For mig spillede selve kampagneformen også en rolle - altså at tale til folk på en anderledes måde via musik. Jeg kan rigtig godt lide, at projektet har haft en anderledes og modig tilgang. Vi håber selvfølgelig, at folk vil tage sangen til sig, lytte til den og reflektere over emnet, og at sangen måske kan påvirke unge til at tale om emnet på en ny måde.  
Musiker Emil Kruse

Mini-doku med Emil Kruse og Louis Samson

Et kamerahold har fulgt Emil Kruse og Louis Samson, mens de var i studiet og indspille sangen. Følg Emil Kruse og Louis Sampson behind the scenes i de fire mini-dokumentarer, hvor vi også i 4. afsnit er med til Guldtuben.

 

For mig var det meget vigtigt, at budskabet og kommunikationen i kampagnen ikke blev en løftet pegefinger. Især fordi jeg føler, at det ikke handler om at udskamme eller udskælde nogen, men om at opfordre unge til at reflektere, og at vi i fællesskab skal blive bedre til lytte til hinanden, tage hensyn og mærke efter. Hvis jeg kan påvirke bare et par personer til at tænke en ekstra gang over det, er jeg glad.
Musiker Louis Samson

Confessions

En række youtubere har taget emnet op i confessions, hvor de taler lige ud af posen og deler deres erfaringer og tanker om at tune ind på hinanden seksuelt. De taler om første gang, og hvad der gør sex til en god oplevelse.

Emil Olsen og Marie Vagn-Hansen

Mads Gottlieb og Rasmus Brohave

Arian Planet

Marie Vagn-Hansen

Rasmus Brohave

Kampagneteam