Cybersikkerhed i oktober

30-09-2019

I hele oktober er der god mulighed for at lære ekstra meget om digital sikkerhed. Det er nemlig den nationale og europæiske cybersikkerhedsmåned.

Der er lidt for enhver, som gerne vil vide mere om, hvordan man beskytter sig mod kriminalitet på nettet. Både borgere, myndigheder og virksomheder kan nemlig deltage i forskellige arrangementer, som finder sted i løbet af måneden.

Fra it-café til hackerangreb

Med overskrifter som cybersikkerhed i børnehøjde, stærk på nettet, databrud - hvad skal man gøre?, vi holder hackerne ude, bootcamp om ISO27001 og mange flere, inviterer forskellige arrangører på en blandet cocktail af emner om cybersikkerhed.  

Ud over de faste arrangementer er der mulighed for at bestille et gratis ekspertoplæg, hvis man som virksomhed, myndighed, skole eller organisation finder et emne på listen med oplæg, som man særligt gerne vil høre om. DKR kan bestilles til oplæg om 'Sikkerhed på nettet i en verden af nye trusler'. 

Sammen om cybersikkerhed

Digitaliseringsstyrelsen koordinerer de nationale events, og DKR er en del af samarbejdet. It-kriminalitet har mange facetter og der er stadig god grund til, at vi alle bliver bedre til at sikre os mod digitale angreb.