300 skilte uddelt

07-09-2017

300 glade nabohjælpere har fået et gratis nabohjælpsskilt.

Hele 1.311 nabohjælpere lagde et lod i hatten den 6. september, for at deltage i lodtrækningen om gratis skilte. 300 af dem blev de glade ejere af et skilt og de har alle fået direkte besked.

DKR og TrygFonden har haft to årlige ansøgningsrunder for gratis skilte siden 2014 og hver gang har der været stor interesse for skiltene.

”Vi er meget glade for den store interesse som vores allesammens skilte får – det vidner om den nabohjælpsomhed, som vi hver dag mærker og som forebygger besøg af indbrudstyve”, siger Anette Aaby Hansen, projektleder for Nabohjælp.

Handling bag skiltet

Anette minder dog om, at der skal handling bag skiltet, for en tyv fornemmer hurtigt om der rent faktisk er opmærksomme naboer eller det bare er varm luft. ”Heldigvis er jeg ikke nervøs, for vi kan jo se i vores løbende målinger, at de nabohjælpere, som har en profil på nabohjælp.dk er mere grundige og effektive end dem, som ikke har en profil.”

233.000 nabohjælpere er allerede med. Vil du også være med, kan du oprette en ganske gratis profil på nabohjælp.dk eller Nabohjælps apps og få adgang til bl.a. feriekalender og advarsler fra nabolaget. 

Nabohjælpsskilte kan købes til 366 kr. via nabohjælp.dk

Anette Aaby Hansen
Anette Aaby Hansen
Chefkonsulent, TrygFonden og DKR