Lodtrækning om Nabohjælpsskilte

24-08-2017

Den 6. september trækker DKR og TrygFonden lod om 300 gratis skilte til aktive nabohjælpere. Put et lod i hatten. Måske er du en af de heldige.

Hvis du og dine naboer er aktive nabohjælpere og gerne vil skilte med det, så er her et godt tilbud. Den 6. september kan alle tilmeldte nabohjælpere nemlig lægge et lod i hatten og deltage i Det Kriminalpræventive Råd og TrygFondens lodtrækning om 300 gratis skilte. Og det kan du gøre hele døgnet på nabohjælp.dk. Dagen efter trækker vi 300 heldige vindere. 

Husk handling bag skilte

Skiltene er gode til at synliggøre nabohjælpen, men et skilt hverken kan eller bør stå alene. Det er vigtigt, at der er handling bag for at nabohjælpen virker. Hvis indbrudstyvene ser et skilt, men ellers ikke fornemmer, at det er et kvarter med nysgerrige naboer eller liv, er det ikke nok til at skræmme dem væk.

For at deltage i lodtrækningen om gratis Nabohjælpsskilte skal du:

  • Have en profil på nabohjælp.dk og være aktiv nabohjælper. 
  • Udfylde en formular den 6. september 2017, hvor du også skal oplyse, hvor mange nabohjælpere, I er.
  • Aftale hvor skiltet skal stå og på forhånd få placeringen godkendt hos din kommune. Den godkendte placering skal oplyses i formularen. 
  • Krydse fingre for at du bliver en af de heldige ;)

Hver husstand kan deltage med 1 lod. Det er muligt at vinde 1 skilt pr. husstand og pr. vej. På den måde får flest muligt glæde af skiltene. Hvis flere brugere deltager fra samme vej øges chancen for at vejen vinder.

Log ind på nabohjælp.dk og læg dit lod på www.nabohjælp.dk/gratisskilte