Om kampagnen Ræk Ud

RÆK UD er en kampagne, der sætter psykisk partnervold på dagsordenen. Den primære målgruppe er unge kvinder mellem 16-29 år og deres netværk.

At psykisk vold nu er strafbart, er langt fra nok til at komme den psykisk vold til livs. Vi skal forebygge at volden opstår eller stoppe den, inden den psykiske vold optrappes og sætter dybe spor. Vi skal derfor oplyse om, hvad psykisk vold er, så flere kender faresignalerne og konsekvenserne af volden. Og vi skal hjælpe både udsatte, pårørende og udøvere til at få modet til at række ud og bryde med den skadelige vold. 

Hjælp os med at dele kampagnen

Kampagnen består bl.a. af en dokumentarserie med 10 små film skabt i samarbejde med TV2 ECHO. I filmene fortæller både ofre for psykisk vold, pårørende og udøvere om deres oplevelse af volden. 

De 10 film om psykisk vold bliver løbende offentliggjort på TV2 Echos kanaler og derefter på DKR’s Facebookside. I kan hjælpe os med at sprede budskabet ved at dele de 10 film fra vores Facebookside og bruge nogle af kampagnens elementer på jeres egne platforme. Kampagneelementerne kan downloades nedenunder.

Tak fordi I vil hjælpe med at få budskabet ud til dem, der er ramt af psykisk vold.

Kampagneelementer

Højreklik på logo og bannere for at downloade dem og bruge dem på dine egne platforme.