Nabohjælp arbejder med at forebygge indbrud i private hjem, og vi er i fuld gang med at booste den lokale forebyggelse af indbrud. Her spiller 1.000 særligt dedikerede nabohjælpere en afgørende rolle i forhold til at skabe handlekraftige nabolag i hele landet. Netværket af frivillige, kaldet Nabovenner, skal inspireres og støttes. Derfor får vi brug for dig!
Nabohjælp drives af Det Kriminalpræventive Råd i samarbejde med TrygFonden. Sammen med Nabohjælps team skal du støtte Nabovennerne i deres arbejde med at forebygge indbrud og styrke trygheden i nabolagene. Indsatsen er relativt ny, og som student bliver du del af en spændende udviklingsproces, hvor vi skal give Nabovennerne de bedst mulige forudsætninger for at skabe aktive og trygge nabolag i samarbejde med deres naboer.
Jobbet vil være en blanding af både faglige og praktiske opgaver. Der vil typisk være et par timers supportopgaver såsom brevpakning og besvarelse af mails, der skal klares når, du er på arbejde. Du får samtidig rig mulighed for at sidde selvstændigt med spændende opgaver. Du bliver en del af en aktiv indsats med møder ud af huset, dialog med Nabovennerne og uddannelse i arbejdet med at skabe engagement blandt frivillige. Derudover bliver du del af en arbejdsplads med flere studentermedhjælpere og sociale aktiviteter.
Dine opgaver
- Understøttelse og udvikling af Naboven-indsatsen, herunder rekruttering, motivation og understøttelse af vores frivillige Nabovenner rundt omkring i Danmark.
- Understøtte og inspirere Nabovenner til at skabe lokale fællesskaber i deres nabolag – fra vejfester til hilse-kampagner og gå-klubber.
- Hjælpe med koordinere, planlægge og afholde netværksmøder både online og fysisk
- Kontakt til samarbejdspartnere såsom politi og kommuner
- Skabe engagement og deltagelse i Nabovennernes netværksgruppe på Facebook og støtte dem i at bruge Nabohjælps app som kommunikationsredskab
- Deltage i informationsevents og borgermøder for at formidle om Nabohjælp
- Praktiske supportopgaver, bl.a. pakning af breve og velkomstkasser, lageroptælling og svare på supportmails.
- Andre både praktiske og faglige ad hoc-opgaver i Nabohjælp og i resten af huset.
Om dig
- Du trives i en god blanding af faglige udviklingsopgaver og opgaver af mere praktisk/administrativ karakter
- Du er god til at tage initiativ, arbejder selvstændigt og har stærke koordineringsevner.
- Trives med udviklingsopgaver, hvor du selv er med til at sætte rammerne
- Du har gåpåmod til at være opsøgende og skabe relationer til vores Nabovenner, og har lyst til at hjælpe med dem med stort og småt
- Du er frisk på at gribe telefonen eller hoppe på et tog for at møde Nabovenner og samarbejdspartnere rundt om i landet.
Vi forestiller os, at du er bachelor- eller kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et tidligere studiejob. Det er også et plus, hvis du har arbejdet med frivillige eller selv har været frivillig i en forening.
Vores arbejde med frivillige kræfter betyder, at nogle opgaver ligger i aften- og weekendtimer, og der kan være opgaver ud-af-huset, da de frivillige, typisk træffes uden for normal kontortid. Der vil selvfølgelig være fleksibilitet i forhold til dit studie.
Løn- og ansættelsesvilkår
Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være ca. 15 timer.
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.
Ansættelsesområdet er Rigspolitiet med tjenestested hos DKR, Artillerivej 55, 2300 København S
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, inden du søger, så hiv fat i projektleder Anette Aaby Hansen på aah@dkr.dk eller 41747383.
Ansøgning
Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes via dette link senest den 18. oktober 2024.
Når du søger en stilling i DKR (politiet), opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV skal du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.
Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 25. oktober.
Tiltrædelse: 1. december 2024 eller snarest derefter.