Studentermedhjælper til Nabohjælp

Nabohjælp søger digital studentermedhjælper til support og udvikling af app.

Nabohjælp forebygger indbrud i private hjem og arbejder på at få naboskabet til at blomstre. Vi har travlt, og derfor får vi brug for dig! Du bliver en del af holdet i Det Kriminalpræventive Råd, hvor du vil være tilknyttet Nabohjælp. 

Hos Nabohjælp bliver du en del af udviklingen og driften af vores app og den tilhørende 1. level brugersupport. Vi har i dag ca. 280.000 brugere, og indimellem har nogle af dem brug for hjælp eller opdager fejl, som vi skal hjælpe dem med.

Du bliver den hovedansvarlige for indbakken, du tager telefonen en gang ugentligt i telefontid, og du hjælper med at udvikle og kvalitetsteste nye features i vores app. Alt sammen i samarbejde med kollegerne i Nabohjælp og vores app-leverandør, som også tager sig af vores 2. level support.

Du bliver et af vores ansigter udadtil, og derfor er det vigtigt, at du er tålmodig og servicemindet.

Vi får ca. 20.000 nye brugere på appen hvert år, og de skal alle have et velkomstbrev, og indimellem bestiller de materialer. Her skal du give en hånd med, når brevene skal pakkes og sendes til vores nabohjælpere. Derudover vil der være administrative og praktiske ad hoc-opgaver, der hører til vores daglige drift, både i Nabohjælp og i resten af huset.  

Vi forventer, at du:

  • Har teknisk snilde og forståelse, og kan omsætte det til praksis.
  • Læser en relevant uddannelse inden for it-udvikling, app-udvikling, digitalt design eller lign. Måske er du typen, der gerne vil lege med ux og ui. Uanset uddannelsesretning må dit hjerte gerne banke for det digitale, den gode brugeroplevelse, it-udvikling, test og brugersupport.
  • Har smil i stemmen og hjælper tålmodigt, når du taler eller skriver med vores brugere.
  • Er god til at holde overblikket over alle detaljerne og har mod på det detektivarbejde, det nogle gange er at finde ud af, hvorfor en fejl opstår.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til relevant overenskomst.

Stillingen er 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage efter nærmere aftale.

Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd med adresse på Artillerivej 55, 2300 København S.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, inden du søger, så hiv fat i digital konsulent i Nabohjælp Christoffer Eriksen. Han bliver din wingman. Fang ham på cebe@dkr.dk eller 20 42 94 99

Ansøgning

Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes via dette link senest den 3.juni 2024.

Når du søger en stilling i DKR (politiet), opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV skal du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at holde samtaler 7. juni 2023.

Tiltrædelse den 1. september 2024 eller snarest derefter.

Kort om

Nabohjælp

TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd samarbejder om at tilbyde Nabohjælp til alle danskere, og pt. har Nabohjælps app ca. 280.000 brugere. Vi er 4 fuldtidsansatte og 2 studenter tilknyttet projektet allerede, og vi glæder os til at få dig med ombord. Du kan læse mere om Nabohjælp på www.nabohjaelp.dk

Kort om

Det Kriminalpræventive Råd

Det Kriminalpræventive Råd fremmer et tryggere samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. DKR består af 60 medlemsorganisationer fra alle dele af samfundet. Vi identificerer aktuelle og relevante kriminalitetsudfordringer, og sammen giver vi løsninger på samfundets udfordringer med kriminalitet.

Senest opdateret 13-05-2024
Christoffer Emil Bruun Eriksen
Christoffer Emil Bruun Eriksen
Digital konsulent