Studentermedhjælper til kommunikation

Har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af kommunikations- og SoMe-opgaver og samtidig bidrage til at mindske kriminaliteten og øge trygheden? Så er det måske dig, vi leder efter.

I Det Kriminalpræventive Råd formidler vi gode råd om, hvordan man mest effektivt forebygger kriminalitet. Vi formidler viden til borgere, beslutningstagere og professionelle aktører, og vi søger en studentermedhjælper, der skal bidrage til at styrke vores kommunikation om forebyggelse af kriminalitet – bl.a. vold og voldtægt, indbrud, it-kriminalitet og digitale krænkelser samt bandekriminalitet. 

Som student i Det Kriminalpræventive Råd (DKR) bliver du en del af en arbejdsplads, hvor både det faglige og det sociale fællesskab er prioriteret højt.

Vi har kontor på Islands Brygge, og du bliver en del af Kommunikationsteamet, der består af 12 medarbejdere og fem studentermedhjælpere. Teamet tæller kommunikatører, analytikere og projektledere.

Vi har ansvaret for vores SoMe-kanaler og indholdet på vores hjemmeside. Vi håndterer også presse- og kampagneindsatser og kommunikationen med vores omkring 60 medlemsorganisationer fra alle dele af samfundet. 

Dine opgaver
Dine arbejdsopgaver vil variere, men kan bl.a. byde på, at du skal:

 • Producere indhold til vores sociale medier, fx tekst, cases, grafik og video
 • Opdatere vores hjemmeside med relevant indhold
 • Indsamle og formidle viden
 • Være med til at udvikle og gennemføre kampagner
 • Deltage i presseindsatser, fx finde casepersoner, kontakte medier og lave pressetekster
 • Diverse administrative opgaver, fx organisering af DKR’s foto- og videoarkiv.

Vi forventer, at du

 • er bachelor- eller kandidatstuderende og læser kommunikation, journalistik, retorik eller en anden relevant uddannelse, fx grafisk formidling.
 • brænder for kommunikation, både skriftligt og visuelt, og du skriver velformuleret og fængende.
 • har sans for visuel kommunikation, og du har en god fornemmelse for, hvad der ’virker’ på sociale medier. Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med grafiske programmer som Canva eller lignende.
 • du arbejder struktureret, selvstændigt og er klar til at tage ansvar. Du har masser af gåpåmod og er ikke bange for at kaste dig ud i opgaver, du ikke har prøvet før.
 • er udadvendt, imødekommende og god til at samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til relevant overenskomst.

Stillingen er 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage efter nærmere aftale.

Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd med adresse på Artillerivej 55, 2300 København S.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål angående stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Arne Simonsen, asi@dkr.dk / 21 51 60 89.

Ansøgning

Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes via dette link senest den 3.juni 2024.

Når du søger en stilling i DKR (politiet), opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV skal du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at holde samtaler 10. juni 2023.

Tiltrædelse den 1. september 2024 eller snarest derefter.

Kort om os

Det Kriminalpræventive Råd

Det Kriminalpræventive Råd fremmer et trygt samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. DKR har godt 60 medlemmer fra alle dele af samfundet. Vi identificerer aktuelle og relevante kriminalitetsudfordringer og sammen giver vi løsninger på samfundets udfordringer med kriminalitet. 

Senest opdateret 13-05-2024
Arne Simonsen
Arne Simonsen
Kommunikationschef