Kommunikationsmedarbejder

Vi søger en erfaren kommunikationsmedarbejder, der bl.a. får ansvaret for vores digitale kommunikation og sociale medier. Du er en stærk formidler, der tænker kommunikationsstrategisk og er god til at planlægge og eksekvere kommunikationsindsatser. Ansøgningsfristen er den 25. november 2021.

Det Kriminalpræventive Råd har en omfattende viden om, hvordan kriminalitet forebygges mest effektivt. Vi søger en erfaren kommunikationsmedarbejder, der kan formidle vores viden og sætte kriminalitetsforebyggelse på dagsordenen over for borgere, beslutningstagere og professionelle aktører. 

Vi har fokus på bl.a. vold, voldtægt, it-kriminalitet, indbrud, bandekriminalitet samt utryghed og kriminalitet i udsatte boligområder. Du skal omsætte faglig viden til klar kommunikation både via vores egne kanaler og eksterne medier. Vi har et stærkt medlemsnetværk, hvor vi samarbejder tæt med cirka 50 organisationer; myndigheder, brancheorganisationer, faglige organisationer og forskere. Dialogen med medlemskredsen er afgørende for, at centrale aktører fra hele samfundet kan bidrage til at forebygge kriminalitet.

Om stillingen

Som kommunikationsmedarbejder har du bl.a. ansvar for udvikling og drift af vores digitale platforme, herunder DKR’s website, vores medlemsnyhedsbrev og de sociale medier. SoMe-indholdet produceres af flere kolleger, og du får en vigtig opgave med at koordinere, udvikle og kvalitetssikre kommunikationen. Som webredaktør varetager du også kontakten til vores hjemmesideleverandør.

Vi forventer, at du har erfaring med strategisk kommunikation fra en politisk styret organisation og/eller en interesseorganisation. Du er god til at rådgive kolleger, skarp til skriftlig formidling, har blik for gode grafiske løsninger og erfaring med at producere mobilvideo. Det er en klar fordel, at du har projektledererfaring, og det er ekstra plus, hvis du har kampagneerfaring.

Dit nye team

Som kommunikationsmedarbejder bliver du en del af Kommunikationsteamet på i alt 11 medarbejdere, der bl.a. tæller kommunikatører, analytikere og projektledere. Vi er en dynamisk gruppe, der bl.a. har ansvar for analyser, kommunikation og Nabohjælp, hvor vi leverer gode råd til borgerne om indbrudsforebyggelse.

I teamet prioriterer vi faglig sparring højt. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en uformel tone, og du bliver en del af en organisation med en vigtig sag, spændende faglige udfordringer og dedikerede kolleger. Som kommunikationsmedarbejder vil du få et tæt samarbejde med hele sekretariatet, og du får også løbende dialog med vores medlemsnetværk.

Vores nye kollega

Vi forventer, at du er uddannet i kommunikation og har mindst 5 års relevant erfaring. Du arbejder hjemmevant med digital kommunikation og sociale medier, og er god til at producere engagementsskabende SoMe-indhold.

Dine opgaver vil bl.a. være

  • Digital kommunikation med ansvar for hjemmeside, kampagnesider og digitale nyhedsbreve
  • SoMe-manager
  • Udvikling af kommunikationsplaner og contentplaner
  • Produktion af mobilvideoer
  • Kommunikationsrådgivning
  • Grafisk kvalitetssikring. 

Som kommunikationsmedarbejder skal du kunne eksekvere, holde overblik og overholde deadlines, og du er fuld af gode ideer til, hvordan vi kan fortælle vores historier. Som person er du god til at samarbejde og har nemt ved at opbygge relationer. Du er løsningsorienteret, og det falder dig naturligt at tage ansvar for dine opgaver.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Der er tale om en stilling på 37 timer ugentligt.

Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd med adresse på Artillerivej 55, 2300 København S.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og analysechef Arne Simonsen, asi@dkr.dk, tlf. 21 51 60 89.

Når du søger en stilling i DKR (politiet), opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 25. november 2021

Vi forventer at holde 1. samtaler 1. december og 2. samtaler 8. december.

Tiltrædelse den 1. februar 2022.

Arne Simonsen
Arne Simonsen
Kommunikationschef

Om DKR

Det Kriminalpræventive Råd fremmer et tryggere samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. DKR består af ca. 55 medlemsorganisationer fra alle dele af samfundet. Vi identificerer aktuelle og relevante kriminalitetsudfordringer, og sammen giver vi løsninger på samfundets udfordringer med kriminalitet.