Administrativ medarbejder med stærke it-kompetencer

Det Kriminalpræventive Råd (DKR) søger en administrativ medarbejder med stærke it-kompetencer. Er du skarp til at navigere i mange administrative IT systemer, og kan du se dig selv have et bredt administrativt ansvar, så er du måske vores nye kollega. Ansøgningsfristen er den 24. oktober 2021.

Som administrativ medarbejder består din hverdag af en alsidig pallette af opgaver. Du har i rollen et bredt ansvar med indflydelse på alt fra administrativ drift og support i forbindelse med møder og arrangementer, til håndtering af faktura. I forbindelse med dette er du også ansvarlig for DKR’s indkøb og betalinger af bl.a. kontorartikler via Rigspolitiets systemer. Ved DKR’s større arrangementerne er du ansvarlig for driften af DKRs konferencesystem, Conference Manager, ligesom du er med til at forberede møderne og tage imod gæsterne og byde dem velkommen.

Du vil indgå i et mindre team, men din hverdag byder på en bred kontaktflade bestående af både kolleger, DKR’s medlemmer og samarbejdspartnere i Rigspolitiet og andre dele af samfundet .

En af dine primære roller er som superbruger og tovholder på DKRs mange IT systemer, herunder Office365, Public360, Sharepoint, MS Endpoint Manager samt Eboks og vores tidsregistreringssystem. Du vil her have det overordnede ansvar for at vejlede DKRs medarbejdere i brugen af systemerne og desuden være koordinator for DKRs administratorgruppe, der har overblik over tekniske løsninger og opgaver, der udspringer af GDPR. Foruden dette har du overblikket over DKR’s udleverede IT udstyr såsom computere og mobiltelefoner samt yder ledelsesstøtte ved indkøb og implementering af nye IT løsninger.

Vi tilbyder kort sagt en spændende og udfordrende hverdag, hvor du og dine engagerede kollegaer alle arbejder for en vigtig sag. Der er gode muligheder for at præge opgaveløsningen, og vi går højt op i faglig sparring. Vi er kendetegnet ved en uformel og humoristisk omgangstone.

Dine kompetencer

Du er kontoruddannet og har flere års erhvervserfaring fra en lignende stilling. Du har stærke digitale kompetencer, er rutineret bruger af MS Office-pakken og vant til at arbejde med digitale systemer på superbrugerniveau. Det er herunder en klar fordel, at du har erfaring med DKRs administrative systemer såsom Public 360 (ESHD), Office365, Sharepoint og MS Endpoint Manager. 

Som person er du udviklingsorienteret, og da du i dit arbejde vil møde mange mennesker, er det helt essentielt, at du har en serviceminded, professionel og udadvendt natur, der gør det nemt for dig at opbygge relationer. Du har et løsningsorienteret mindset, og det falder dig naturligt at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver. Du har desuden et godt overblik og er god til at danne struktur, da din hverdag består af mange forskelligartede opgaver. Du skal samtidigt kunne se dig selv løse en del administrative driftopgaver for DKR, da det er en vigtig del af jobbet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du nyder en afvekslende hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd med adresse på Artillerivej 55, 2300 København S. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Ansøgning og mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Anna Karina Nickelsen på AKN@dkr.dk, eller tlf. 91 35 75 97.

Når du søger en stilling i Det Kriminalpræventive Råd, opretter du samtidig en profil i politiets rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler den 2. november. 

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2021. 

Søg stillingen

Anna Karina Nickelsen
Sekretariatschef