Folkemøde 2018

Folkemøde 2018 i DKRs telt

Så går det løs på Bornholm med spændende oplæg og arrangementer. Vi har sammen med vores medlemsorganisationer fyldt teltet med intense debatter om kriminalitet og forebyggelse.

Vi skal bl.a. til Cocktailparty med Alkohol & samfund, som kigger på, hvor let det er for unge at købe sprut. SSP-Samrådet følger op med en debat om unges hærværk og hærgen, når de holder fest på offentlige steder.

Børnerådet ser på det stigende pres på ungdomslivet, og Skolelederforeningen stiller spørgsmålet ’Hvis folkeskolen ikke fandtes, hvordan ville samfundet så se ud?’

Ingeniørforeningen har fokus på internettets mange faldgruber og hvad man skal være opmærksom på, hvis man vil beskytte sit privatliv på nettet.

Ungdomskriminalitet, resocialisering og udsatte boligområder

DKR står for fem debatter, som spænder bredt over tryghed og unges online kriminalitet til kriminalitet i udsatte boligområder og resocialisering. Se de fem debatter på vores Facebookside.

DKRs lykkehjul til Folkemøde 2018

Søndag formiddag ruller lykkehjulet med spørgsmål om kriminalitet. Hvad er sandt og hvad er falsk? Kig forbi teltet og vær med i quizzen.

Vi ses på Bornholm!