Gratis nabohjælpsskilte

10-08-2018

DKR og TrygFonden trækker lod om 300 gratis skilte til aktive nabohjælpere og vi gør klar til lodtrækningen den 5. september.

Nabohjælpsskilt på villavej

Hvis du og dine naboer er aktive nabohjælpere og gerne vil skilte med det, så er her et godt tilbud. Den 5. september 2018 kan alle tilmeldte nabohjælpere nemlig lægge et lod i hatten og deltage i Det Kriminalpræventive Råd og TrygFondens lodtrækning om 300 gratis skilte. Og det kan du gøre hele døgnet på nabohjælp.dk/gratisskilte. Dagen efter trækker vi 300 heldige vindere. 

Husk handling bag skiltet

Skiltene er gode til at synliggøre nabohjælpen, men et skilt hverken kan eller bør stå alene. Det er vigtigt, at der er handling bag for at nabohjælpen virker. Hvis indbrudstyvene ser et skilt, men ellers ikke fornemmer, at det er et kvarter med nysgerrige naboer eller liv, er det ikke nok til at skræmme dem væk. 

For at deltage i lodtrækningen om gratis nabohjælpsskilte skal du:

  • Have en profil på nabohjælp.dk og være aktiv nabohjælper
  • Udfylde en formular på www.nabohjælp.dk/gratisskilte den 5. september 2018, hvor du også skal oplyse, hvor mange nabohjælpere, I er
  • Aftale, hvor skiltet skal stå og få placeringen godkendt på forhånd hos din kommune. Den godkendte placering skal oplyses i formularen
  • Krydse fingre for, at du bliver en af de heldige ;)

Hver husstand kan deltage med 1 lod. Det er muligt at vinde 1 skilt pr. husstand og pr. vej. På den måde får flest muligt glæde af skiltene. Hvis flere brugere deltager fra samme vej øges chancen for at vejen vinder.

Log ind på nabohjælp.dk den 5. september og læg dit lod på www.nabohjælp.dk/gratisskilte

Om Nabohjælp fra DKR og TrygFonden

Med Nabohjælp hjælper du og dine naboer hinanden med at holde øje med hus og lejlighed, bl.a. i ferierne. Nabohjælp er gratis, og du inviterer selv dem, du vil nabohjælpe med. Du kan modtage beskeder fra dit nærområde, hvis nogen har haft indbrud eller oplever mistænkelig adfærd. Aktiv Nabohjælp kan forebygge hvert 5. indbrud. Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden står bag Nabohjælp.