Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Den Kriminalpræventive Pris 2018

Prisvindere 2017
Prisvinderne 2017: Dit Liv På Nettet, udviklet af Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune i samarbejde med Center for Digital Pædagogik.

Nominer en person, et projekt eller en gruppe, som har gjort sig fortjent til en påskønnelse for en særlig indsats!

Formålet med Den Kriminalpræventive Pris er at sætte fokus på kriminalitetsforebyggende arbejde i lokalområderne, herunder at inspirere til kriminalitetsforebyggende initiativer samt at øge bevidstheden om vigtigheden af kriminalitetsforebyggelse både hos enkeltpersoner og hos organisationer, foreninger og myndigheder.

Prismodtager kan være en person, et projekt eller en gruppe (institution, forening, ungdomsklub eller lignende), som har gjort sig fortjent til påskønnelse for en særlig indsats eller et særligt initiativ i det forløbne år. Prisen kan også uddeles til offentligt ansatte og vil kunne uddeles samtidig med at projektet modtager økonomisk støtte til fx fortsættelse eller udbygning af projektet.

Modtagelse af prisen forudsætter ikke, at der er ydet støtte fra Justitsministeriets særlige kriminalpræventive pulje til vedkommende person eller gruppe.

Den Kriminalpræventive Pris 2018 er på 50.000 kr.

Indstillinger til årets kriminalpræventive pris bedes indsendt på denne blanket senest onsdag den 1. november 2017 til:

Det Kriminalpræventive Råd på e-mail til dkr@dkr.dk eller med almindelig post på adressen Polititorvet 14, 1780 København V.

Se også Justitsministeriets cirkulære om Den Kriminalpræventive Pris 2018 .

NLHH

Ninna Lagoni Hansen

Forebyggelseskonsulent

Materialer