Gratis nabohjælpskilte

07-02-2017

Sammen med TrygFonden deler vi den 8. marts 300 gratis nabohjælpskilte ud til aktive nabohjælpere. For at komme i betragtning skal I være tilmeldt Nabohjælp.dk.

Vejskilt med Nabohjælp

Indbrudstyves værste frygt er mennesker, der hilser på og spørger til deres ærinder. For det øger risikoen for at blive opdaget eller genkendt. Undersøgelser viser, at aktiv nabohjælp kan mindske risikoen for indbrud med op til 26 %.

Er man en gruppe naboer der nabohjælper aktivt, og er gået sammen om at forebygge indbrud, er det en god ide at synliggøre den fælles indsats. Derfor uddeler DKR og TrygFonden den 8. marts 300 gratis nabohjælpskilte til områder der er tilmeldt Nabohjælp.dk

Handling bag skilte

Skiltene kan ikke og bør ikke stå alene. Det er vigtigt, at der er handlinger bag. Hvis indbrudstyvene ser et skilt, men ellers ikke fornemmer, at det er et kvarter med liv, er det ikke nok til at skræmme dem væk.

Borgere kan ansøge om 1 - 2 gratis skilte på Nabohjælp.dk, når den online ansøgningsformular bliver offentliggjort den 8. marts kl. 9.00. Skiltene uddeles efter først-til-mølle-princippet.

For at komme i betragtning til gratis Nabohjælpsskilte er det nødvendigt at

  • Du er dine naboer er tilmeldt og nabohjælper aktivt på nabohjælp.dk. Der skal være handling bag skiltet for, at det virker
  • Du skal oplyse, hvor mange nabohjælpere I er, når du ansøger om et skilt
  • Aftale, hvem der skal være den kontaktperson, som DKR og TrygFonden kan kontakte for at få information om skiltet, foreningen eller vejlauget og brugen af Nabohjælp mv.
  • Aftale, hvor skiltet skal stå og få placeringen godkendt hos din kommune.

Se mere om hvordan man får et skilt