Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies
 • 350X500_Hustage.jpg

  Mange huse, mange indbrud

  Publiceret 05-05-2017

  En ny rapport forklarer, hvorfor Danmark har rekord i indbrud i forhold til sammenlignelige nabolande. Den væsentligste faktor er, at Danmark har mange parcelhuse, der ligger tæt på hinanden, og hvor der kun bor en familie i hver.

 • Mødre

  Fiduser til forældresamarbejde

  Publiceret 02-05-2017

  Materialer fra forældrefiduser.dk får flere forældre til at tale sammen og arrangere aktiviteter, der kan styrke klassens fællesskab. Det vurderer lærere og pædagoger i børnehaveklasser i en evaluering foretaget af Epinion for DKR og TrygFonden.

 • Digital app kvadrat

  Ny app mod it-svindel

  Publiceret 07-04-2017

  Mange danskere udsættes hvert år for svindel på nettet, og mange er bekymrede for, at det vil ske for dem. Forbrugerrådet Tænk, DKR og TrygFonden lancerer derfor nu en app, som skal hjælpe danskerne til en mere tryg og sikker færden i det digitale...

 • 350x500_DKD2017-logo_thumb.png

  Pris til Dit Liv På Nettet

  Publiceret 06-04-2017

  Vinderen af Den Kriminalpræventive Pris 2017 er projektet Dit Liv På Nettet, som styrker skoleelevers etiske filter på nettet og gør forældrene opmærksomme på de unges digitale liv.

 • Den Kriminalpræventive dags logo.

  Se de nominerede projekter

  Publiceret 28-03-2017

  Tre projekter er nomineret til Den Kriminalpræventive Pris 2017, som uddeles på torsdag i næste uge. Mød de tre projekter her på film.

 • Nabohjælps logo.

  Halløj - surt for tyven

  Publiceret 27-03-2017

  Mere end halvdelen af alle indbrud sker på ganske almindelige hverdage. Nabohjælps kampagne skal aktivere os naboer. Hver dag. Hele ugen.

 • Tremmer

  Vi kan bruge pengene bedre

  Publiceret 24-03-2017
  DKR's formand Henrik Dam

  Regeringen lægger op til at bandemedlemmer skal indespærres i længere tid. Det er dyrt og løser ikke i sig selv samfundets udfordringer med organiseret kriminalitet.

 • DKR's logo

  Bandemedlemmer skal vælge en anden vej

  Publiceret 13-03-2017
  DKR's formand Henrik Dam

  Det er fristende at øge straffene, når man vil bandekriminaliteten til livs. Men det virker ikke forebyggende. Bandemedlemmer skal motiveres til at vælge en anden vej.

 • Nabohjælps logo.

  Ni minutter - så var de væk

  Publiceret 09-03-2017

  Nabohjælps gratis skilte blev revet væk på ni minutter. Heldigvis forærer DKR og TrygFonden igen 300 skilte til aktive nabohjælpere, der er tilmeldt nabohjælp.dk. Næste gang er onsdag den 6. september 2017.

 • Hvad-virker-viden-om-indbrud-1.png

  Effektiv indbrudsbekæmpelse

  Publiceret 05-03-2017

  Hver fjerde dansker frygter at blive udsat for indbrud. En ny rapport fra TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd dokumenterer, hvad der virker, når man skal forebygge indbrud.

Søg i nyheder